Ondersteuner Jeugd en Gezin – Huisartsenpraktijk PF van Lune – Loppersum

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk P.F. van Lune

Onze praktijk en apotheek is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8.00-17.00 uur. Op woensdag van 8.00-12.00 uur. Op woensdagmiddag is de praktijk en apotheek gesloten.

Graag vragen we u onderstaande tijden in acht te nemen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn:

08:00 – 10:00 uur bellen voor het maken van een afspraak.

Huisartsenpraktijk PF van Lune
Molenweg 16 9919 AH Loppersum

Terug naar overzicht

Ondersteuner Jeugd en Gezin

Mijn naam is Hilda Vegter en met ingang van 1 januari 2021 ben ik als Ondersteuner Jeugd en Gezin verbonden aan de huisartsenpraktijk Van Lune en huisartsenpraktijk Booij & Wierenga in Loppersum. Eén keer per 14 dagen op de donderdag (in de oneven weken) ben ik aanwezig in de huisartsenpraktijk Booij & Wierenga en kunt u op afspraak bij mij langs komen.

Daarnaast zit ik ook in de huisartsenpraktijk in Woldendorp, Wagenborgen en Spijk als Ondersteuner Jeugd en Gezin (OJG).

Ik ben 47 jaar en woon met mijn partner en twee kinderen, een dochter van 20 jaar en een zoon van bijna 17 jaar, in de gemeente Delfzijl.

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Enkele jaren geleden heb ik de opleiding Families First/Ambulante Spoedhulp met succes afgerond.

Van 1994 t/m 2016 heb ik gewerkt bij Jeugdhulp Friesland in verschillende functies. De eerste jaren als pedagogisch medewerker op een behandelgroep voor kinderen van 6 t/m 12 jaar; de laatste jaren werkte ik bij de afdeling Spoedeisende (jeugd)hulp, als crisishulpverlener. Sinds januari 2017 ben ik in dienst bij de gemeente Delfzijl (Centrum Jeugd en Gezin); ik ben daar gestart als casemanager Jeugd en heb daarnaast deel uitgemaakt van het aanmeldteam van het CJG. Per 1 januari 2021 zal ik alleen nog als Ondersteuner Jeugd en Gezin werkzaam zijn.

 

Als Ondersteuner Jeugd en Gezin ben ik een tussenpersoon tussen de huisarts, het Centrum voor Jeugd en Gezin en specialistische jeugdzorg. Het voordeel is dat ik dichtbij de huisarts zit en in een vroeg stadium al kan meedenken over vragen die er in het gezin en/of bij de opvoeding van kinderen en jongeren zijn. Binnen de huisartsenpraktijk kan ik kortdurende hulp bieden en kijken met ouders en kind wat er nodig is.

De huisarts kan u naar mij doorverwijzen. Tevens is het mogelijk om rechtstreeks contact met mij op te nemen. Mijn telefoonnummer is: 06-15966720 of via de mail: hilda.vegter@eemsdelta.nl

Publicatiedatum: 12-05-2021