Versoepelingen coronamaatregelen in onze praktijk – Huisartsenpraktijk PF van Lune – Loppersum

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk P.F. van Lune

Onze praktijk en apotheek is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8.00-17.00 uur. Op woensdag van 8.00-12.00 uur. Op woensdagmiddag is de praktijk en apotheek gesloten.

Graag vragen we u onderstaande tijden in acht te nemen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn:

08:00 – 10:00 uur bellen voor het maken van een afspraak.

Huisartsenpraktijk PF van Lune
Molenweg 16 9919 AH Loppersum

Terug naar overzicht

Versoepelingen coronamaatregelen in onze praktijk

We zien het aantal patiënten met corona eindelijk iets dalen. Dankzij deze dalende besmettingscijfers en de goede vooruitzichten, zien we nu ruimte om de coronamaatregelen ook in onze praktijk te versoepelen. Dit betekent dat patiënten  vanaf dinsdag 19 april niet meer een mondneusmasker hoeven te dragen in de praktijk. Ook is het niet langer verplicht 1,5 meter afstand te houden.

Basisregels

Wél houden we nog vast aan deze basisregels:

  • Was en desinfecteer uw handen regelmatig;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Blijf thuis bij klachten en doe een zelftest; is de zelftest negatief maar houd u wel klachten dan wordt een PCR test geadviseerd voordat u de praktijk bezoekt
  • We schudden geen handen meer, maar begroeten u met een glimlach.

Mondneusmaskers

Als patiënten het fijner vinden om wél een mondneusmasker te blijven dragen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Wij dragen als medewerkers alleen een mondneusmaskers als wij binnen de 1,5 meter zorg verlenen.

Heeft uw Corona of klachten die bij Corona passend dan gelden uiteraard andere regels, overleg dan altijd eerst telefonisch met de assistente.

Publicatiedatum: 15-04-2022